Stor Julekonkurrence

Kære alle medlemmer December og julen er hjerternes fest, og for os betyder denne tid noget helt særligt. Midt i Dragørs smukke by, ligger vores gule hus på Strandgade 14. Huset ligner ganske vist de andre gule huse i gaden, men alligevel emmer dette hus af mange historier, værdier og traditioner.

Det er derfor med stor ærgrelse, at vi endnu en gang må aflyse vores julehygge den 20. december 2021 og endvidere skumslukningen den 27. december 2021 på grund af corona.

Men fortvivl dog ikke. Vi har i år besluttet at forkæle vores kære medlemmer med et jule- og nytårslotteri med gode præmier med ekstra godt til ganen.

I den forbindelse vil vi gerne benytte lejligheden til at takke jer for året, der er gået, og ikke mindst ønske jer en glædelig jul og et lykkebringende nytår. Pas rigtig godt på jer selv og på gensyn i 2022.

Tilmelding til jule og nytårs lotteriet senest d. 23. december