Kære alle medlemmer af Dragør Borgerforening

Vores formand Jørn Larsen har foræret os nogle dejlige forårs vine, og hos Laura Ella og Dragør Vinhandel, har vi købt chokolade. (Vi støtter lokalt)

Derfor kan vi trække lod om hele tre præmier. Der udover trækker vi tre ekstra gevinster, som er sæt af vores smukke kort med motiver af Dragør, kreeret af Arne Funder.
Har du lyst til at deltage skal du tilmelde dig på linket på  nyhedsbrevet eller her på  hjemmeside.

(sende en mail til tilmelding@borgerforening.dk med emnet "Kom Maj du søde milde" og dit medlemsnummer)

Kun 1 tilmelding pr medlem

(er man 2 medlemmer med samme medlemsnr. skal man tilmelde sig 2 gange)

Konkurrencen løber til tirsdag, d. 12. maj kl. 23.59

Vinderen bliver trukket hos Annette og Torben på Ålegårdsvænget 5, Onsdag, d. 13. maj Kl. 12.00

Det er vores Fuglemajestæt og ukronede blomsterdronning, Annette Scheutz, der
trækker gevinsterne, og giver vinderne direkte besked.

Vinderne vil også blive offentliggjort på vores Facebookside, samt i udhængsskabet.

Mens vi glæder os til vi igen atter kan mødes i vores Borgerforening, ønsker vi vores medlemmer en rigtig skøn maj måned og håber at alle stadig er raske og ved godt mod.

Aktivitets Udvalget og Bestyrelsen