Kære Medlemmer!

Godt Nytår!

2019 er allerede godt igang, og Borgerforeningens aktivitetsudvalg har travlt med, at planlægge arrangementerne frem til sommer.

Her i januar har vi allerede haft flere velbesøgte arrangementer; Både de traditionsrige, Nytårskuren og Gule Ærter - men også den spændende blomsteraften.

Foran os ligger Fastelavn, Borgerforeningens fødselsdag og Generalforsamlingen - alle tre arrangementer kræver tilmelding, og det er aldrig for tidligt, at skrive en mail til tilmelding@borgerforening.dk, hvis man allerede nu ved, at man vil deltage.

Vinteren byder også på et par hyggelige arrangementer af den mere uformelle slags. Mandag d.11.februar holder vi spilleaften - og d.25.februar fortæller Per Larsson om H.C. Andersens ungdomsår.

Inden længe kommer der et mere udførligt program for foråret, men vi kan allerede nu afsløre, at vi har et par spændende arrangementer fastlagt. Det ene handler om Enggården og det andet er et besøg af den rejseglade og eventyrlystne Benedicte Riis.

Under “Kalender” finder du yderligere information om arrangementerne, og detaljer vedrørende evt. tilmelding.

Vi ses i Borgerforeningen!