Vi kan jo fortsat ikke afholde vores hyggelige mandags møder i Borgerforeningen, MEN vi har arbejdet på nogle udendørsarrangementer, så sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Mandag, d. 29. Juni, d. 3. August og d. 17. August

Kære medlemmer!

Vore mange aktiviteter er jo blevet begrænset af CODIV-19 og regeringens forsamlingsforbud!

Vi har indset at generalforsamlingen ikke kan afholdes før efter 31.8.2020 og at fødselsdag, grillfest, Tur til bakken ikke kan afholdes i år.

Aktivudvalget har gjort og gør stadig hvad de kan for at skabe aktivitet i foreningen, og er parat til at landet igen åbner op.

Pas godt på hinanden.

Jørn Steen Larsen, formand

(Hent programbladet ved at klikke/trykke på billedet til højre)