Det kan nok ikke komme bag på mange medlemmer, at den ekstra ordinære situation vi har i Danmark og resten af verdenen omkring Covid-19 påvirker vores planlagte arrangementer og aktiviteter for foråret 2020. Vi derfor udsat samtlige arrangementer i foreningen indtil videre.
Således udsætter vi, og finder nye datoer, for alle planlagte arrangementer frem til 27. april 2020 - eller senere såfremt situationen/anbefalingerne ændre sig i Danmark og nye anbefalinger fremkommer.

Vi anbefaler at I alle tilmelder jer vores nyhedsbrev. Har I problemer med at finde frem til hvor I tilmelder jer kan i altid sende en e-mail til info@borgerforening.dk med jeres medlemsnummer og navn. Så klarer vi resten.

Husk at pas godt på jer selv - det er nødvendigt altid og specielt nu.
PÅSKEKONKURRENCE

Hvor er det kedeligt at vi ikke kan afholde vores hyggelige mandags møder, men som alle andre må vi stå sammen hver for sig.

Det skal ikke afholde os fra at lave et lille sjovt indlæg, så vi har besluttet at lave en påskekonkurrence og til det har vi fået et stort smukt påskeæg fra CONFECTURA Copenhagen

Hjemmelavet lækkert chokolade til en værdi af 450.- kr

Kære medlemmer!

Vi går et par interessante måneder i møde i Borgerforeningen!

Vi byder selvfølgelig på årstidens traditionsrige arrangementer – Fastelavn og Fødselsdag.

Derudover skal vi også afholde et åbent borgermøde om turisme i Dragør, og vi skal høre om fuglemajestæt Annette og prinsgemal Torbens spændende rundrejse i det sydlige USA.
Endelig skal vi møde den nye kommunaldirektør Henrik Harder.

Næste program udkommer sidst i marts og vil indeholde indkaldelse til den årlige generalforsamling.

Jørn Steen Larsen, formand

(Hent programbladet ved at klikke/trykke på billedet til højre)