Kære medlemmer!

Velkommen til et spændende efterår i Borgerforeningen!

Vi skal selvfølgelig passe på hinanden, og derfor har vi aflyst dette års Generalforsamlingen på grund af COVID 19.
Med de krav, der er, til kvadratmeter pr. person ifølge myndighedernes nuværende forholdsregler, er det desværre heller ikke muligt, at gennemføre årets højdepunkt i Borgerforeningen: Fugleskydningen.

Efterårets arrangementer er tilrettelagt således at vi kun afholder udendørs arrangementer indtil videre; Des hurtigere vi kan komme denne frygtelige sygdom til livs, des bedre!
Vinterens arrangementer er forsigtigt planlagt som normalt: Julefrokost, julehygge og selvfølgelig skal vi også smage nytårsbobler. Alt sammen foreløbig på tegnebrættet, så de også kan gennemføres med restriktioner.
Derfor kan vi sige: Kom trygt i Borgerforeningen - her passer vi på hinanden!

Jørn Steen Larsen, formand

(Hent programbladet ved at klikke/trykke på billedet til højre)

HENT PROGRAMBLADET HER