Victor og bi''''erne
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Victor og Bi’erne, Victor som har haft bier igennem flere år, har inviteret os hjem på Rytterager 50, der kommer vi til at se hans bistader og Victor vil så holde et foredrag for os om honningbier og biavl.

Victor står blandt andet for opsyn og undervisning af skoleelever fra Dragør kommunes 3 skoler. Undervisningen foregår i Søvang hvor Lions Club har opsat bistader. Eleverne har der fået stor viden om bierne og hvordan man får fat i den dejlige honning.

Så der vil blive rigtig god mulighed for at få en god aften i ”Biernes verden” Borgerforeningen vil sørge for der er et kølig glas vin til os mens vi lytter på at Victor fortæller.

I tilfælde af regnvejr må arrangementet desværre aflyses, da Victor ikke kan åbne bistaderne, så folk kan se bi-dronning, droner og arbejderbier.

05.08.2021
09.08.2021 kl. 19.00 - 09.08.2021 kl. 21.30
Beghuset
0,00 kr.