Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

OBS! Tid! OBS! Tilmelding!
Pris kr. 200,- pr. person

En af årets skønneste traditioner er den årlige julefrokost, som vi selvfølgelig holder i hævd.

Beghuset serverer deres dejlige juleanretning, bestående af: sild, laks og lune retter, bl.a. flæskesteg og mørbradbøf med det hele. Ost vil der også være, og til dessert ris a la mande med kirsebærsauce – og naturligvis mandelgave.

Borgerforeningens bar er åben, og har til lejligheden udvidet sortimentet med snaps og solbærrom til yderst overkommelige priser, for der skal da ikke mangle noget!

Tilmelding/betaling kan ske fra den 21. oktober.

Bemærk, at der er begrænset plads – og når alt er optaget, annonceres det på foreningens hjemmeside.

Ønsker du at deltage skal du sende tilmelding til tilmelding@borgerforening.dk angiv navn medlemnummer og antal personer
og betale på 200,- pr person på MobilePay 86132

02.12.2019 kl. 18.30 - 02.12.2019 kl. 23.00
Borgerforeningen