Havevandring i Maglebylund
Maglebylund
Mødested
Ved kiosken kl. 17.50

Den 29. juni genoptager vi mandagsmøderne!
Vi starter dog med en tur ud af huset, og skal nyde højsommeren på havevandring i Maglebylund.

Vi mødes kl. 17:50 ved Kjosken, der ligger hvor det gamle marketenderi lå engang. Vi får en orientering om den hyggelige café og permanente loppis inden vi bliver fordelt i grupper á ca. 10 personer. Ganske som vi plejer, går grupperne herefter hver sin rute, og skal besøge fem forskellige steder i haveforeningen. Vi mødes til sidst alle sammen ved i urtehaverne, hvor vi får en rundvisning.
Herefter går vi til Fælleshuset, hvor Maglebylunds formand Mette byder på kaffe og en småkage, samt en fortælling om haveforeningens historie.

Hele arrangementet tager ca. 1½ - 2 timer.
Vi har valgt at begrænse antallet af deltagere til 40 medlemmer - derfor tilmeld dig hurtigt og senest 20/6

Tilmelding til tilmelding@borgerforening.dk  :)

Dragør Borgerforening