Bakketur 2019
20.05.2019 kl. 16.00 - 20.05.2019 kl. 23.00
vestgrønningen 18 dragør

20/5: Bakketuren kr. 599,- (kør selv kr. 565,-) kl. 16:00
OBS! Tid! OBS! Sted! OBS! Betaling!

Mandag d. 20.maj går turen til Dyrehavsbakken!

Vi mødes som sædvanligt foran Dragør Bibliotek allerede fra kl. 15:45 og får en lille én inden afgang. Bussen kører mod Klampenborg kl. 16:15.

Vel ankommet til Bakken, spadserer vi til den hyggelige restaurant La Casa, der ligger et lille stykke fra friluftsscenen, på samme side. Her skal vi nyde en god gang stegt flæsk med alt hvad der til hører, og der er selvfølgelig inkluderet et par øl, vin eller sodavand i prisen.

Efter middagen skal vi opleve Cirkusrevyen 2019, der som altid er instrueret af Lisbeth Dahl, der selvfølgelig også medvirker. Med sig har hun igen Ulf Pilgaard og Henrik Lykkegaard – to garvede Cirkusrevyskuespillere.

Årets revy byder også på et gensyn med den altid lune og hylende morsomme Lise Baastrup, der tog teltet med storm tilbage i 2016 og 2017.

Endelig har Lisbeth Dahl hentet den erfarne revyskuespiller Karsten Jansfort til Dyrehavsbakken. Han er kendt fra TV og film, og i særdeleshed fra revyer landet over. Det er dog første gang han medvirker i Cirkusrevyen.

Ved pianoet sidder – for 20.gang – kapelmester James Price.

Hele herligheden koster kr.599,- og prisen inkluderer endda en lille skarp inden afgang, bustur frem g tilbage, dejlig mad inkl. to genstande, samt billetten til Cirkusrevyen.
Der vil selvfølgelig være salg af kølig vin, øl og vand i bussen til Borgerforeningens altid rimelige priser Hav meget gerne småpenge og små sedler med, da vi hverken tager kort eller MobilPay.

Ønsker man, at køre til Klampenborg i egen bil, er der et begrænset antal kør-selv billetter, formedelst kr.565,-.
Kører man selv, skal man være ved restaurant La Casa senest kl. 17:55.

Dragør Borgerforening