Grillaften i Dragør Borgerforening
17.06.2019 kl. 18.30 - 17.06.2019 kl. 22.00
strandgade 14 dragør

17/6 kl. 18:00 – Grillaften

OBS! Tid! OBS! Tilmelding! OBS! Betaling!

(Kun for medlemmer)

Årets grillaften er altid en stor succes, som vi gerne vil gentage.
Hvis man – som os – har savnet sit lækre, økologiske kød fra Slagter Møller det seneste ½ år, så kan vi glæde alle med, at det igen i år er Lars, der kommer og tilbereder en hel økologisk gris af fineste kvalitet. Han tager også et lækkert udvalg af kartofler og salater med. Alt er selvfølgelig økologisk, og prisen er igen 180,-.
Døren – og den altid så hyggelige forenings-bar, med de overordentligt rimelige priser – åbner kl. 18:00.
Lars og Oliver sætter grillen op i Beghusets dejlige gårdhave. Her vil et begrænset antal gæster ad gangen, kunne følge med i den traditionelle barbecue tilberedningen af grisen – en metode, hvor kødet grilles på roterende spyd over glødende kul, hvilket sikrer nænsom og perfekt grilning hele vejen rundt.

Hvis du skal sikre dig en plads, er hurtig tilmelding nødvendigt Det kan ske via foreningens hjemmeside eller ved mandagsmøderne frem til 3. Juni.

Dragør Borgerforening